Вчені створили найбільш деталізоване об'ємне зображення мозку людини (відео)

​Дослідники з Британії провели копітке сканування мозку.

Зображення: pixabay.comВчені з університету Кардіффа спільно з інженерами Siemens зробили томографію внутрішньої роботи головного мозку людини. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На яскравому відео з 3D-зображеннями частково показана робота мозку. Також неважко помітити білу речовину - волокна, які називаються аксони. Через аксони наш мозок отримує мільярди електричних сигналів. Томографію робили фахівці дослідницького центру візуалізації мозку (CUBRIC).

Настільки детальне сканування мозку вчені мають намір використовувати для вивчення шизофренії, деменції та епілепсії. Також це може бути корисним при вивченні раку, оскільки таке сканування дозволить провести "віртуальну біопсію" і досліджувати пухлина без операції.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...