Вчені стверджують, що знайшли на Арараті залишки Ноєвого Ковчега

Правда переконливих доказів на даний момент публіка не побачила.

Фото из открытого источника

Група вчених з КНР виявила останки від біблійного ковчега, які були приховані на горі Арарат під шарами вулканічних утворень і снігу, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Фахівці з Гонконгу повідомили, що виявили шматки дерева з ковчега Ноя на висоті 13 тисяч футів над рівнем моря. Експертизи вчених показали, що останки деревини були датовані 4 800 роком.

Вчені впевнені, що знайдені шматки дерева - це рештки дерев'яного ковчега Ноя, передають "Новини планети". Ширина кожної з виявлених дощок ковчега становить близько 8 дюймів у ширину. Кожна містить спеціальні кріплення, схожі на шипи.

Також повідомляється, що в 100 метрах від дерев'яних рештків спеціалісти знайшли льодовик із вмерзлими дерев'яними утвореннями, що досягають 20 метрів в довжину. Вчені повідомляють, що відшукали особливу конструкцію з дерева з численними дерев'яними балками, сходами і дверними прорізами.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...