Вчені прогнозують стрімке подвоєння кількості руйнівних повеней

Останнім часом тривожних прогнозів більшає.

Фото: replyua.netФахівці зі Сполучених Штатів прийшли до висновку, що вже в 2050 році кількість повеней на Землі зросте рівно в два рази, а рівень води в Світовому океані збільшиться на двадцять сантиметрів. Патріоти України з посиланням на Нескучные новости передають, що дослідники також назвали регіони, які найбільше постраждають від повеней.

За їх словами, в тропічних і прибережних зонах через підвищення рівня води в Світовому океані частота повеней зросте не менш, ніж в два рази. Під загрозою масштабного підтоплення зараз знаходяться такі міста, як Абіджан, а також Кочин і Мумбаї. За твердженням вчених, для того, щоб ці міста поступово пішли під воду, досить, щоб рівень води піднявся всього лише на п'ять сантиметрів.

Несприятливий прогноз фахівці дають для Лос-Анджелеса, Сан-Франциско, Ванкувера, а також для всього атлантичного узбережжя Європи, де знаходяться десятки великих міст. Такий висновок вчені зробили на підставі теорії екстремальних значень до наявної інформації по швидкості підвищення рівня води в Світовому океані.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...