Вчені повідомили, що їзда на велосипеді може бути шкідливою

​Бельгійські вчені провели ряд експериментів, які довели, що цей вид спорту не такий безпечний, як багато хто думає.

Пов'язана небезпека при їзді на велосипеді з забрудненим повітрям, а саме, мова йде про їзду по мегаполісам і просто великим містам, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Особливо небезпечно це тим, хто їздить на велосипеді на роботу, оскільки найчастіше маршрут йде по центральних вулицях, де також багато автомобілів.

Бельгійські вчені відзначають, що при інтенсивному диханні організм поглинає чималу кількість повітря, але, на жаль, брудного. В результаті легені людини сильно страждають від такого навантаження, а користь організму виявляється мінімальна.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...