Вчені показали алкоголь під мікроскопом (фото)

Компанія Bevshots випустила серію знімків, де представлені популярні алкогольні напої під мікроскопом, які були зняті в хімічній лабораторії університету штату Флорида.

Створення таких знімків - досить складний процес. Для цього крапля спиртного, нанесена на спеціальний слайд, повинна повністю висохнути в особливому герметичному контейнері, повідомляють Патріоти України.

Весь процес може зайняти до трьох місяців і включати в себе безліч пробних кадрів.

На кольори й форми "алкогольних картин" безпосередній вплив має вміст напою. У деяких з них можуть бути частинки фруктів, що містять лимонну кислоту і складні цукри, які і знаходили своє відображення на знімках.

Сухий мартіни

Скотч

Текіла

Горілка

Віски

Вино Шаблі

Шампанське

Дайкірі

Маргарита

Розе

Саке

Піна колада

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...