Вчені назвали нову дату кінця світу

​Конспіролог Девід Мід, який раніше передбачив настання кінця світу 23 вересня, заявив, що ця дата була лише його передоднем, а справжня катастрофа розпочнеться 15 жовтня. За його словами, ця дата знаменує собою початок семирічного періоду скорботи.

Про це пише Newsweek, передають Патріоти України.

Свій відлік конспіролог почав від повного сонячного затемнення 21 серпня, яке Мід вважав передвісником початку кінця. 23 вересня в його розумінні стало знаковим 33 днем від вказаної події. Свої припущення він заснував на символізмі цього числа в Біблії, наголосивши, що 33 - це вік Ісуса Христа і стільки ж разів згадується єврейське ім'я Бога в Святому Писанні.

Мід і раніше переконаний, що деяка планета Х (Нібіру) перетнеться або зіткнеться із Землею, спровокувавши семиріччя скорботи, після якого настане тисячоліття миру.

Однак NASA категорично і вже неодноразово заперечувало існування подібної планети. "Різні люди "передбачали", що кінець світу настане 23 вересня, коли інша планета зіткнеться із Землею. Але планети, про яку йде мова, Нібіру, не існує, тому зіткнення не буде", - заспокоїли науковці.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...