Вчені назвали несподіваний фактор, який призвів до появи на Землі людини

​Еволюція людства, ймовірно, відбувалася випадково, а не в наслідок змін клімату.

До такого висновку прийшли вчені Університету Джорджа Вашингтона в США, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вважається, що рід Homo виник 2,5-2,8 мільйона років тому, коли стався спалах видоутворення. Існуючі теорії припускають, що це сталося завдяки глобальній зміні клімату.

Однак вчені з США змоделювали еволюцію живих істот на землі, відкинувши сторонні фактори, і їх дослідження показало, що спалах видоутворення міг бути випадковим. Вченим також вдалося встановити, що змодельований ними спалах видоутворення цілком міг привести до появи людини. На думку дослідників, це може повністю поміняти теорію виникнення роду Homo.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...