Вчені нарешті з'ясували, що цілунки корисні для здоров'я

То ж фахівці закликали пари частіше цілуватись.

Фото: rbc.ua

Отже - цілунок, це не тільки прояв ніжності, але і дуже корисний в усіх відношеннях процес. До такого висновку прийшла група дослідників з Франції, повыдомляють повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами експертів, при поцілунку в крові активно виробляється гормон окситоцин, який грає важливу роль у формуванні відчуття задоволення. Так що, якщо люди регулярно обмінюються поцілунками, у них виробляється стійка прихильність до своїх других половинок.

Зміцнення імунітету також пояснюється з наукової точки зору. Справа в тому, що при поцілунку відбувається обмін слиною, що дозволяє проникнути в організм антитілам партнера.

При цьому, на думку фахівців, імунітет у результаті поцілунків зміцнюється настільки сильно, що дозволяє замінити навіть протиінфекційні препарати.

До того ж, в деяких випадках поцілунки діють на людей як знеболююче.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...