Вбитий горем батько добу обіймав тіло донечки, яка померла від раку (фото)

​31-річний Енді Уїлан із Великобританії розповів, що не міг відпустити свою 4-річну доньку, яка померла від раку, і ще добу обіймав її тіло.

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на The Daily Mail, фото дочки Джесіки, на яких дівчинка корчиться від болю, облетіли весь світ. Дитина померла всього через три тижні після страшної фотографії, але батьки змогли говорити про це тільки зараз.

За словами чоловіка, вони прийняли рішення, що дочка повинна провести останню добу в своїй кімнаті. Це дозволило батькові попрощатися з нею і прочитати її улюблену казку.

Він також зізнається, що її агонія назавжди буде служити постійним нагадуванням про те, що він і його дружина прийняли правильне рішення припинити лікування і відпустити дівчинку.


"У той день, коли вона померла, ми перемістили її ліжко в її спальню і знову поставили все так, як було раніше. Ми провели з нею багато часу в останні тижні і дні в нашому ліжку, але ми думаємо, що це правильно, що вона змогла провести останню ніч у своїй спальні", - говорить невтішний батько.

Борючись зі сльозами, він додав: "Важко сказати, але коли вона померла, було майже відчуття полегшення, тому що вона пережила так багато, особливо в останні два тижні. В той день, коли вона дійсно вмирала, ми майже молилися, просячи її заснути і не прокидатися", - говорить він.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...