Вавілонська вежа: Знайдено доказ її справжнього існування

Цікаве підтвердження реальності біблійських легенд.

Фото: gazeta.ua

Вчені довели, що біблійна Вавилонська вежа існувала насправді. У Вавилоні, сучасний Ірак, вони виявили обпалену глиняну таблицю із зображенням високої вежі, з подивом повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Це дуже сильний доказ того, що історія про вавилонську вежу мала за собою реальний прототип. У верхній частині таблиці є рельєф, що зображає ступінчасту вежу і фігура людини з палицею у конічному капелюсі. Під малюнком написано: "Етеменанки, Зіккурат Бабель". Це означає, що на малюнку зіккурат або храм-вежа із міста Вавилон", - каже професор Ендрю Джордж із університету Лондона.

Археологи переконують, що Вавилонська вежа була 91 м заввишки та 91 м завширшки. Часом зіккурат у Вавилоні був повністю зруйнований.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...