"Ваша Няша - и опасна, и больна": Мережу підірвав новий хіт співаючого далекобійника (відео)

​Відомий виходець з України, американський далекобійник, Вадим Дубовський записав нову пісню, в якій він співає про боротьбу депутата Держдуми РФ Наталії Поклонский (на прізвисько Няша) з фільмом Олексія Учителя «Матильда».

«Там вона за честь царя стоїть горою! Захищаючись лише іконкою одною, всіх ворогів замочить», - співає Дубовський, про що з посмішкою повідомляють Патріоти України.

Також він згадує «монумент бандитський» зброярі Михайлу Калашникову.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...