Вакарчук занедужав, концерти на межі зриву

Святослав на офіційній сторінці "Океану Ельзи" в соцмережі звернувся до шанувальників і подякував їм за підтримку на концерті в Полтаві, де у нього з'явилися проблеми з голосом.

фото: УНІАНВиступ "океанів" затьмарив стан здоров'я їх фронтмена Святослава Вакарчука. Прямо під час виконання першої пісні "Майже весна" у музиканта пропав голос, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вакарчук звернувся до шанувальників і пояснив, що, можливо, таке з ним сталося у зв'язку з тим, що група виступає в Полтаві після тривалої перерви. Святослав попросив з розумінням поставитися до нього, адже вона "така ж жива людина", як і фанати "ОЕ".

Аудиторія підтримала музиканта оплесками, пише ТСН. Після цього Вакарчук пішов зі сцени і вийшов майже через годину. Фронтмен "океанів" повідомив, що частково відновив голос, але не повністю. Лідер "океанів" не став скасовувати концерт і відспівав майже три години. Незабаром Вакарчук на офіційній сторінці "Океану Ельзи" в соцмережі звернувся до шанувальників і подякував їм за підтримку на концерті в Полтаві.

"Майже три години концерту пролетіли як одна мить. І хоча я не все співав, як хотілося, здавалося, що музика нас і шанувальників зробила одним цілим. Хочу щиро подякувати кожному, хто прийшов на стадіон. Ви співали зі мною. Ви підтримували мене", - написав музикант.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...