У США крокодил ледь не зжер дитину

У Флориді на десятирічну дівчинку напав алігатор в той час, коли вона купалася в озері.

Фото: styler.rbc.ua

Комісія по флорі та дикої природи штату повідомляє, що дитина купалась у дозволеному для цього місці на глибині трохи більше півметра і в трьох метрах від берега, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Півтораметровий крокодил непомітно підплив до дитини й встиг схопити за ногу. Дівчинка проявила незвичайну сміливість і силу. Вона самостійно розкрила пащу алігатора і втекла на безпечну відстань.

Відомо, що після інциденту співробітники парку відловили хижака і його приспали. А дівчинку доставили до лікарні з ранами стегна, і незабаром виписали.

Нагадаємо, в Австралії хлопець стрибнув до крокодилів, щоб звернути на себе увагу дівчини. П'яна компанія, з якою хлопець відпочивав, почала підбадьорювати його на стрибок. Він стрибнув - і за шість метрів від берега його ледь не проковтнула рептилія. Крокодил схопив хлопця за ліву руку.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...