У США 8-річний хлопчик викрав батьківську машину, щоб поїсти у "Макдональдсі"

Тим часом його сестричка сиділа у багажнику і спокійно спостерігала за братом.

Фото: binarytoday.ru

В США восьмірічний вундеркінд отримав уроки кермування на YouTube та поцупив батьківську автівку поки вони відпочивали, повідомляють Патріоти України.

Розголосу події надав офіцер Джейкоб Кехлер, який займається розслідуванням інциденту. Тоді як сама халепа сталась кількома днями раніше.

Здивування викликає той факт, що хлопчик безаварійно проїхав чотири перехрестя, перетнув залізницю та зробив ще низку маневрів. Поки малий шумахер їхав до омріяного фаст фуду, його сестричка спокійно сиділа у багажнику.

У поліції з'ясували, що за дітьми приглядала мати, поки батько ліг спати. Але і її зморив сон.

Малого водія помітили на дорозі. Очевидці повідомили, що він вправно маневрував, зберігаючи дистанцію та тримаючи дозволену швидкість.

У "Макдональдсі" хлопчик встиг зробити повноцінне замовлення і розрахуватись за нього перш ніж до малого дістався поліцейський.

Побачивши правоохоронця хлопчик дуже засмутився і навіть розплакався.

У поліції трохи шоковані тим, що малий водій жодного разу по дороз нічогоі не зачіпив машиною.

"Це не є результатом недбалості чи недогляду. Діти поснідали, пообідали та повечеряли, але малому все одно дуже захотілось з'їсти чізбургер. Вважаю, що з ситуації можна отримати корисний урок. Дитина навчилась кермувати завдяки YouTube. Скоріше за все він просто переглянув кількахвилинне відео та вирішив - час їхати"

- висловив думку патрульний Кехлер.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.