У Каїрі через розповсюдження інформації почались репресії: Ізраїль запропонував Єгипту викупити Синайський півострів

​Військова поліція Єгипту закрила офіси газети al-Masryoun після того, як в ній була опублікована інформація про те, що Ізраїль запропонував уряду Єгипту купити у нього частини Синайського півострова для того, щоб розселити там палестинців.

Також конфісковано тираж газети. Газета повідомляла про те, що ізраїльтяни "зробили ряд надзвичайно привабливих пропозицій", повідомляють Патріоти України.

Раніше подібний план обговорював з каїрськими сановниками міністр зв'язку Ізраїлю Аюб Кара. Кара нібито сказав: "Трамп і Нетаніягу візьмуть план президента Єгипту Абдель Фаттаха Сісі Палестинська держава в Газі і на Синаї - замість Іудеї і Самарії”.

Кара зустрічався з арабськими сановниками на Родосі 29 червня - 2 липня. Темою зустрічі було "право на повернення лівійських євреїв на батьківщину" і переговори на цю тему з представниками "маршала" і "командувача лівійської національної армією Халіфи Хафтара. Газета Al-Arabi al-Jadid, однак, стверджує, що на Родосі також пройшли переговори з єгиптянами.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....