В Ізраїлі дитина провела 14 років "за гратами" з вини власних батьків

Батьки виявились вихідцями з Росії.

Фото з вільних джерелВ ізраїльському місті Хадера був звільнений 14-річний хлопчик, якого власні батьки тримали під замком все його життя, з самого народження, з жахом повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дитину виводили з будинку на двір лише один або два рази на місяць. В основному це відбувалося пізно вночі. Іноді його тримали в саморобній клітці на балконі. В школу хлопчик ніколи не ходив. Він не говорить на івриті. І взагалі поки незрозуміло, чи може він розмовляти.

Сусіди, довгий час не підозрювали про існування дитини, неодноразово скаржилися на поганий запах з квартири, яка була завалена сміттям. Зрештою один із сусідів, побачивши хлопчика у вікні, повідомив про нього владі. За його словами, дитина була схожа на зомбі з фільму жахів. «Я побачив його очі, і то, як він мав вигляд ... Він ніби просив про допомогу. І я вирішив щось зробити », - сказав сусід.

Повідомляється, що батьки хлопчика (їх вік між 50 і 60 роками) прибули до Ізраїлю з Росії. Дитина у них народився вже в Ізраїлі. За їх словами, вони тримали сина під замком, побоюючись за його здоров'я і лише «хотіли захистити хвору дитину». А на вулиці, як вони кажуть, хлопчик міг підхопити інфекцію. При спробі поліціянтів зламати двері в квартиру батьки хлопчика напали на них. В даний час і мати і батько заарештовані. Підліток переданий під опіку влади.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...