В Японіїї відкрився ресторан, де приносять не те, що замовлено (фото)

У Токіо, Японія, з'явився унікальний заклад - "Ресторан помилкових замовлень", де працює персонал із хворобою Альцгеймера та іншими мозковими розладами.

Фото от 24tv.uaСпочатку ресторан пройшов три випробувальні дні, щоб перевірити, чи клієнти будуть задоволені таким нестандартним обслуговуванням, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Протягом цих днів адміністрація повідомляла відвідувачів, що їх обслуговуватимуть офіціанти із різними видами деменції, тож замовлення можуть бути переплутані.

Проте жоден із гостей "Ресторану помилкових замовлень" не поскаржився на страву, яку отримав.

Однією з відвідувачів стала відома японська фуд-блогерка Мізуо Кудо, яка написала про заклад, що замовила бургер, а отримала страву гьодза – і це було весело та змусило задуматися про порозуміння із людьми, що мають розлади мозкової діяльності.Ресторан тепер працює у звичайному режимі та готується до відзначення Міжнародного дня хвороби Альцгеймера 21 вересня.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...