В Японії створили страшну електронну чупакабру (відео)

​Японські селяни з сільськогосподарського кооперативу Кісаразу-ші побудували робота для відлякування тварин, які шкодять посівам.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Naked Science.

Робот схожий на вовка. Він вкритий щільним хутром і має ікла. За розмірами він також близький до невеликого вовка: у довжину сягає 65 см, у висоту — 50 см.

Робота обладнали червоними LED-очима та системою імітації звуків - виття, пострілів, людського голосу та низки інших. Комплекс має вбудовані інфрачервоні датчики, які активуватимуть опудало в разі наближення тварин (або людей). В інший час робот перебуватиме в неактивному енергозаощаджуючому режимі.

Перший дослідний екземпляр роботизованої "чупакабри" вже пройшов успішні випробування - поруч із опудалом не зафіксували жодних ознак присутності диких тварин. Щоправда, такий робот коштуватиме селянам 200 тис. ієн ($1,8 тис.).

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...