В Австралії на підлітка напали невідомі морські істоти, він отримав страшні каліцтва (фото, відео 16+)

​Австралійський підліток потрапив до лікарні з сильною кровотечею після нападу моторошних морських тварин. Інцидент стався ввечері на пляжі Денді-стріт у Мельнбурні.

Місцевий підліток Сем Канізай після гри у футбол пішов на пляж. Він пробув у воді близько 30 хвилин. Весь цей час підліток відчував поколювання у ногах. Хлопець не надавав цьому значення, так як думав, що це свербіж після гри у футбол. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на радіостанцію 3AW.

Однак, коли Канізай вийшов з води, він побачив, що всі його ноги закривавлені.

«Моя перша думка з цього приводу була про те, що я наступив на камінь. Але я зрозумів, що це не так, тому що рани були рівномірно розподілені по всій моїй щиколотці і нозі », - сказав він.

Батько хлопця відвіз його у лікарню, проте лікарі не можуть пояснити, що викликало таку сильну кровотечу. Лікарі намагалися зупинити кровотечу кілька днів.

Експерти висували кілька десятків гіпотез, припускаючи що підліток міг постраждати від скатів, медуз або морських вошей. Щоб допомогти лікарям, батько підлітка зняв на відео істот, які покусали його сина.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...