В аномальній зоні в Естонії відбуваються незбагненні речі

А в місцевій напівзруйнованій церкві знайдено фреску з зображенням корабля прибульців

Фото: newsyou.info

Місцеві мешканці кажуть, що за пів кілометра до церкви не тільки не варто будувати хати, а й краще не наближатись взагалі. Про дивовижну місцину повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Якось 11-річний хлопець намалював ескіз корабля прибульців, який є у звичайному господарському будиночку. Після того хлопець казав, що до нього приходили вночі невідомі істоти.

До того часу у помешканні Вірго Мітта, що з села під Талліном, вже не перший рік відбувались дивні речі: рухались кухонні предмети, було чути кроки та незрозумілі стуки, у льосі самі собою починали сяяти електролампочки.

Потім Вірго почав рити вдома невеличкий колодязь, але йому постійно заважала незрозуміла плита. Щоб розрити перешкоду, естонцеві довелось витратити цілий тиждень.

Селянин зберіг уламки дивної плити, а потім передав їх дослідникам. Сучасні методи дослідження показали, що то є метал невідомого походження, який містить 38 елементів таблиці Менделєєва, багато з яких у природі разом взагалі не поєднуються.

Але найбільше від дивної знахідки постраждав хазяїн будинку. У нього відмовили ноги, кілька років він пролежав без руху, а потім помер.

Аномальну зону намагались дослідити кілька японських вчених, але всі колодці, які вони пробурили, миттєво наповнювались якоюсь темною водою з різким запахом.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...