В Америці батько задушив свого сина, бо той заважав його подружці

​23-річний Девід креатив з Нью-Джерсі, США, визнав себе винним в умисному вбивстві і сказав, що "нерозважливо викликав смерть свого сина за обставин, що виявляють крайнє байдужість до цінності людського життя, позбавляючи його кисню".

Як повідомляє The Independent, Креато вбив свого сина Брендана, тому що його 17-річна подруга не хотіла бути поруч з його дитиною і наполягала, щоб він здав малюка на піклування іншим людям, передають Патріоти України.

Одного разу креатив подзвонив в службу порятунку 911 і повідомив про зникнення сина, нібито той покинув будинок у селищі Хаддон. Тіло дитини було виявлено пізніше в той же день в районі лісистої місцевості, приблизно в кілометрі від його будинку.

Медичний експерт заявив, що хлопчик помер від "вбивчого насильства", але не зміг визначити точну причину або час смерті.

У травні судовий процес у справі про вбивство закінчився, але прокурори заявили, що шкарпетки жертви були чистими, що ставило під сумнів гіпотезу батька, що малюк пішов з дому самостійно.

Прокурори рекомендують позбавити батька волі строком на 10 років.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...