Українця у Польщі жорстко провчили за графіті (відео)

​Хлопець розфарбував графіті просто на трамваї. За це його за ногу прикували до трамваю та змусили відмивати транспорт протягом аж 9 годин.

Про це повідомляє TVN Warszawa, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, у Варшаві на скоєному українця спіймали машиністи трамвая, які й вигадали авторові графіті таке покарання з ланцюгом.

Зазначається, що керівництво пасажирської компанії, дізнавшись про інцидент, не схвалило дії своїх співробітників, проте й не назвало імена виконавців такого покарання. Водночас такий самосуд працівників трамвая засудили і польські правозахисники.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...