Український пілот знов підкорив глядачів та учасників міжнародного авіашоу (фото)

​Наш льотчик Олександр Оксанченко переміг на міжнародному авіаційному показі у Чехії "CIAF - Czech International Air Fest - 2017".

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Генштабу ЗСУ, заступник командира з льотної підготовки 831 бригади тактичної авіації Повітряного командування "Центр" Повітряних Сил ЗС України полковник Олександр Оксанченко підтвердив свій професійний рівень і отримав трофей "За бездоганний кращий динамічний показ".

Український пілот подякував авіаційних техніків, які ретельно перевіряли перед кожним вильотом все системи літаків, що дозволило показати високі результати під час пілотажу.На торішньому авіапоказе CIAF 2016 у Чехії Оксанченко також був визнаний кращим за виконання фігур вищого пілотажу.

Один з найпрестижніших авіапоказов "Czech International Air Fest-2017" (CIAF-2017) відбувся у ці вихідні у чеському місті Градец-Кралове. Україна була представлена на статичному і динамічному показах двома літаками-винищувачами Су-27 і військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних Сил ЗСУ.Шоу викликало у Чехії величезний інтерес, його відвідали безліч місцевих високопоставлених політиків і чиновників, зокрема, міністр закордонних справ Чехії Любомир Заоралек.

Повідомляється, що великий ажіотаж також викликала демонстрація українського військово-транспортного літака Іл-76. Він виявився найбільшим серед 70-ти учасників авіапоказа з 10-ти країн світу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...