Український диво-електрокар Himera Q може стати найкращим у світі (фото)

У столиці України на цього тижня вперше покажуть розроблений українськими інженерами і дизайнерами суперкар "Химера".

Himera QПоки існує лише повнорозмірний макет майбутнього суперкара, проте автори проекту запевняють, що незабаром їх дітище "здивує автомобільну громадськість і підкорить цінителів суперкарів". А головна мета - "стати конкурентом Bugatti і Pagani", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, що зроблений в Україні суперкар планується оснастити електричною силовою установкою і якимись особливими батареями, які мають забезпечити «не тільки динамічний розгін, але і значний запас ходу». Однак інших подробиць творці машини не наводять.

Швидше за все, товарний зразок суперкара отримає електричну силову установку, що складається з чотирьох електромоторів сумарною потужністю близько 1 000 к.с. Це дозволить автомобілю розганятися до першої «сотні» приблизно за 3 секунди.

Як зазначає видання «Автоцентр», суперкар Himera Q планується випускати в одному з європейських заводів, хоча розробники не відкидають можливість виробництва в Україні, коли (і якщо) це стане можливим і доцільним. Ціна «Химери» складе близько 700 тисяч євро.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, — DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...