Учені продовжують досліджувати сон та оприлюднили нові результати

​Люди, які оцінили себе як "абсолютно щасливі", сплять по сім годин і шість хвилин.

Форто: sport.korupciya.comПро це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, розповідаючи про дослідження вчених з Університету Арізони.

Про те, що між кількістю сну і благополуччям людини існує міцний зв'язок, відомо давно, а тепер вчені з'ясували, яка точна кількість сну потрібна людям, щоб відчувати себе абсолютно щасливими.

Дослідники провели опитування 2000 осіб, під час якого з'ясували, що абсолютно щасливі люди сплять по 7 годин і 6 хвилин щодня, ті, хто відчуває себе "в основному щасливо" сплять на 6 хвилин менше, тобто - отримують 7 годин повноцінного сну. Ті ж респонденти, які не можуть назвати себе щасливими, сплять менше семи годин.

"Сон, що складається з менш як 6 годині 48 хвилин, означає повне нещастя в стосунках, постійне занепокоєння і нервову напругу", - зазначають автори дослідження.

Зазначимо, що згідно з рекомендаціями лікарів, мінімальна кількість сну для дорослої людини, повинна становити не менше семи годин. А результати останнього дослідження показали, що відстрочка будильника на 6 хвилин призводить до ще кращих результатів, і людина відчуває себе абсолютно щасливою.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...