Учені продовжують досліджувати сон та оприлюднили нові результати

​Люди, які оцінили себе як "абсолютно щасливі", сплять по сім годин і шість хвилин.

Форто: sport.korupciya.comПро це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, розповідаючи про дослідження вчених з Університету Арізони.

Про те, що між кількістю сну і благополуччям людини існує міцний зв'язок, відомо давно, а тепер вчені з'ясували, яка точна кількість сну потрібна людям, щоб відчувати себе абсолютно щасливими.

Дослідники провели опитування 2000 осіб, під час якого з'ясували, що абсолютно щасливі люди сплять по 7 годин і 6 хвилин щодня, ті, хто відчуває себе "в основному щасливо" сплять на 6 хвилин менше, тобто - отримують 7 годин повноцінного сну. Ті ж респонденти, які не можуть назвати себе щасливими, сплять менше семи годин.

"Сон, що складається з менш як 6 годині 48 хвилин, означає повне нещастя в стосунках, постійне занепокоєння і нервову напругу", - зазначають автори дослідження.

Зазначимо, що згідно з рекомендаціями лікарів, мінімальна кількість сну для дорослої людини, повинна становити не менше семи годин. А результати останнього дослідження показали, що відстрочка будильника на 6 хвилин призводить до ще кращих результатів, і людина відчуває себе абсолютно щасливою.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...