У Вінниці поліцейські затримали учасників гонитви зі стріляниною

​Поліцейські встановили особи усіх учасників події, вони опитуються, встановлюються усі обставини події.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Сьогодні вночі слідчо-оперативна група поліції стала свідком перегонів зі стріляниною. Рухались три автомобілі, було чути постріли. Поліцейські спільно з патрульними заблокували два автомобілі - Land Rover та Mitsubishi. Третьому автомобілю BMW на іноземній реєстрації з місця події вдалося втекти", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, між водієм Mitsubishi та групою осіб виник конфлікт, в результаті чого вони почали його переслідувати та, намагаючись наздогнати, пострілами пошкодили автомобіль.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....