У США зірвали джек-пот у майже півмільярда доларів

Поки власник щасливого квитка не заявив про себе.

Логотип лотереї PowerballУ неділю, 11 червня, стало відомо, що в США зірвано лотерейний джек-пот. Розмір виграшу, який випав на один квиток лотереї Powerball склав 447 мільйонів 800 тисяч доларів! Це десятий за величиною джек-пот в історії Америки, повідомляють Патріоти України.


Відомо, що квиток був куплений в магазині Marietta Liquor & Deli на півдні Каліфорнії в окрузі Ріверсайд, розташованому приблизно в 130 кілометрах від Лос-Анджелеса. У власника квитка є рік на те, щоб вимагати належні йому гроші.

Представник лотереї Powerball Ренді Міллер повідомив журналістам, що у щасливчика є два варіанти отримання виграшу. Якщо він погодитися розбити виплати на 29 років, то отримає всю зазначену вище суму за вирахуванням податків, які будуть нараховуватися на кожну виплату. Це зменшить загальний розмір податків.

Другий варіант - одноразова виплата. В цьому випадку той, хто зірвав джек-пот, отримає 279,1 мільйона доларів без урахування податків. Їх розмір буде значно більше і може «з'їсти» не менше половини цих грошей.

Шанси зірвати джек-пот в цей раз складали один до 292 мільйонів. Щасливими номерами виявилися 20-26-32-38-58 плюс додатковий номер 3. Власник магазину, де був куплений виграшний квиток, отримає преміальні у розмірі мільйона доларів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...