У США викрадач ганебно втік від господині машини (відео)

Мабуть не дуже й хотів.

Фото: УНІАНВ американському штаті Вісконсін хоробра жінка не дала зловмиснику викрасти її машину, вистрибнувши на капот і закривши собою лобове скло, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео з камери спостереження оприлюднило ВВС. Мелісса Смітт заправляла машину в Мілуокі і вийшла з неї, не зачинивши двері. Грабіжник під'їхав на ту ж заправку, і поки дівчина відвернулася, сів на переднє сидіння й поїхав.

Але тут власниця білого джипа застрибнула на капот і притиснулась до лобового скла, закривши злочинцеві огляд. Він проїхав так всього пару метрів, а потім здався і був змушений вискочити з салону і застрибнути в авто до спільників.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...