У США сталася авіакатастрофа, загинули військові (фото, відео)

В американському штаті Міссісіпі у понеділок ввечері розбився військово-транспортний літак C-130, на борту якого знаходилися 16 осіб.

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily News, літак впав між селищами Санфлауер і Лефлор. Після удару об землю C-130 вибухнув, почалася пожежа. Агентство з управління при надзвичайних ситуаціях округу Лефлор підтвердило загибель 16 осіб. Уламки літака розкидані в радіусі восьми кілометрів.

Військовий патруль Міссісіпі зазначає, що в літаку було багато боєприпасів, однак рід боєприпасів не уточнюється.

Як повідомляє командування військово-морського флоту США, всі, хто знаходився в літаку, загинули.

Причини падіння літака з'ясовуються.

Повідомляється, що літак був танкерною версією транспортних літаків C-130, які використовується для дозаправки в повітрі.

Літаки типу С-130 є основними військово-транспортними літаками США, країн НАТО і низки інших країн. Є одним з найпоширеніших літаків в світі середньої та великої дальності.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20