У США розумний пристрій самовольно викликав поліцію під час сварки господарів

Примітно, що відпочатку відповідна функція не була задумана творцями гаджету.

Розумна колонка Google Home подзвонила в екстрену службу 911 через домашній скандал. Гаджет набрав телефон служби, а оператор, почувши перепалку, що спалахнула, направив до будинку на околиці Альбукерке загін SWAT, передають Патріоти України з посиланням на Gizmodo.

Номер був набраний після того, як чоловік в розмові зі своєю дівчиною дістав пістолет і направив на неї зі словами: «Ти хочеш зателефонувати шерифу?». Колонка почула фразу «подзвонити шерифові» і відреагувала на неї миттєво.

Після прибуття поліції чоловік був узятий під варту після декількох годин переговорів. У дівчини були виявлені незначні травми, а дочка виявилася неушкодженою.

«Несподіване використання цієї технології для зв'язку з екстреною службою, можливо, врятувало комусь життя», - прокоментував інцидент шериф Мануель Гонсалес.

Видання повідомляє, що чоловік був звинувачений в незаконному зберіганні зброї, а також насильстві по відношенню до члена сім'ї і незаконному його утриманні.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...