У сміховинному відеоролику Медведєва ведуть на страту (відео, 16+)

А може це близьке майбутнє?

Скріншот

Сатиричний музичний відеокліп, в якому фігурують головні персони російського політикуму - президент РФ Володимир Путін, прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, опозиційний політик і творець "Фонду боротьби з корупцією" Олексій Навальний і глава його передвиборчого штабу Леонід Волков - привів у захват соцмережі, зі сміхом повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.Відповідний запис з'явивя на сторінці російського журналіста, російського націоналіста Олега Кашина у Facebook.Він розмістив на своїй сторінці відео, в якому прем'єр Росії зображений у ролі в'язня, конвойованого до місця страти на електричному стільці. Його супроводжують Навальний і Волков у формі американських поліціянтів, причому Навальний - ще і з пов'язкою на оці, так само, як він з'явився 4 травня на публіці після недавньої операції.На галереї, ніби спостерігаючи за стратою, сидять Путін, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков і виконавчий директор "Роснафти" Ігор Сєчін.

Звукова доріжка до кліпу - це пісня відомого в Росії сибірського репера KillaGram. Перший куплет звучить так:

"Хто ти такий, щоб вчити мене життю
Як простіше на * бати, як більше сп ** дить
За пораду дяка, але вчити - стривай
Хто ти?! - Хто ти такий?"


Цей виразний музичний монолог "Дімона", як відомо, звинуваченого Навальний і його фондом в корупції, порадував Кашина. "Прямо дуже круто зробили, подивіться", - написав журналіст.

У коментарях користувачі раділи дотепності кліпу і відпускали жарти з приводу Дмитра Медведєва.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...