У Росії збираються заборонити Facebook

​Соціальна мережа Facebook в 2018 році припинить свою роботу на території Росії, якщо не виконає російський закон про локалізацію персональних даних.

Про це повідомив журналістам глава Роскомнадзора Олександр Жаров, передають Патріоти України.

"Закон обов'язковий для всіх. У будь-якому випадку ми або доб'ємося того, щоб закон був виконаний, або компанія припинить працювати на території Російської Федерації, як, на жаль, сталося з LinkedIn. Тут винятків немає", - сказав він.

За його словами, російська сторона буде домагатися виконання закону компанією Facebook. Він пояснив, що терміни для вирішення цієї проблеми поставлені, і вони будуть дотримані.

"Ми прекрасно усвідомлюємо, що Facebook має значну кількість користувачів на території Російської Федерації, з іншого боку, ми розуміємо, що це не унікальний сервіс, є й інші соціальні мережі", - пояснив Жаров.

Він розповів, що позиція компанії полягає в тому, що вони розглядають варіанти, як вони будуть виконувати цей закон, офіційних листів від них не надходило.

"У нас в плані перевірок за цим напрямком до кінця 2017 Facebook'a немає, в 2018 році ми подумаємо, може бути, перевіримо", - уточнив глава Роскомнадзора.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...