У рівненській школі вибухнув скандал через еротичний ролик школярки (відео)

У мережі знайшли соромицьке відео семикласниці.

В одній зі шкіл у Рівно стався секс-скандал через те, що одна зі школярок розмістила власне інтимне відео у мережі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

" У соцмережі діти знайшли відео, де одна із семикласниць з кришталево чистою репутацією позує у дуже відвертих позах абсолютно оголеною." - повідомляється у репортажі.

Ролик з дівчинкою у головній ролі помітили однолітки та повідомили вчителям. Шоковані вчителі відзначили, що дівчинка зазвичай чемна, старанна та скромна. Вона активно бере участь у житті школи та грає на бандурі.

Дівчинку виховує бабуся. Вчителі викликали стареньку у школу і повідомили про випадок батькам. А також звернулись у поліцію, щоб з'ясувати як відео потрапило у мережу.

Фахівці стосовно цього випадку кажуть, що вчинок дівчини - крик про допомогу, тому карати її не рекомендують.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...