У пошуках примирення з сусідами: В Катарі розповіли, за що заплатили терористам «Аль-Каїди» $ 1 000 000 000

Там визнали, що виплачували гроші Аль-Каїді, зауваживши, що робили це для викупу заручників з числа членів королівської сім'ї.

Фото з МережіЗа інформацією Financial Times, що посилається на представників катарського уряду і польових командирів, влада емірату виплатила міжнародним терористам 1 мільярд доларів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Стверджується, що гроші були частиною угоди по звільненню членів королівської сім'ї, які вирушили на полювання до південного Іраку і захоплених бойовиками в заручники.

Крім представників катарського правлячого дому гроші, за словами джерела, пішли також на звільнення 50 осіб, захоплених в полон екстремістами в Сирії. У Досі кажуть, що гроші отримали як угруповання, пов'язані з «Аль-Каїдою», так і з владою Ірану. Катарські джерела FT стверджують, що угода була укладена в квітні.

Нагадаємо, раніше Бахрейн, Саудівська Аравія, Єгипет, Ємен і ОАЕ розірвали дипломатичні відносини з Катаром.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.