У пошуках позаземного життя: NASA скликає брифінг про інопланетні океани

Проте ніяких подробиць стосовно нових відкриттів на сайті NASA поки нема.

Фото: gre4ka.info

Сьогодні, 13 квітня, космічне агентство NASA проведе прес-конференцію про океани в Сонячній системі, повідомляють Патріоти України.

Захід відбудеться о 21-00 за Києвським часом у штаб-квартирі NASA у Вашингтоні. В ньому дистанційно братимуть участь експерти з усієї країни.

На брифінгу будуть презентовані дані про майбутні світові атмосферні та океанічні дослідження, в тому числі і про майбутню місію Europa Clipper, старт якої заплановано на 2020-ті роки, а також про пошук життя за межами нашої планети.

Втім про нові відкриття астрономів на сайті NASA наразі не повідомляється.

Анонс передбачає повідомлення результатів нових місій, а також пошук водних ресурсів на об'єктах Сонячної системи. Також будуть оприлюднені деталі експедиції на шостий супутник Юпітера - Європу.

Нагадаємо, що 22 лютого вчені NASA виявили навколо зірки TRAPPIST-1 сім екзопланет розміром із Землю, на трьох з яких умови підходять для існування життя, оскільки вони, ймовірно, мають щільну атмосферу та воду.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...