У північних сусідів знову палає: У Москві масштабна пожежа

У південно-східній частині міста сталася масштабна пожежа в одному з ангарів.

Скріншот

Пожежа трапилася на вулиці Південнопортова, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Вогонь охопив приміщення площею 800 квадратних метрів. Очевидці повідомляли, що дим від пожежі був помітний за кілька кілометрів від місця події.

Також повідомляється, що пожежникам вже вдалося ліквідувати загоряння. За попередньою інформацією, постраждалих в результаті НП немає.

Спочатку пожежі був привласнений другий ранг складності, але пізніше його скасували. Фахівці МНС перевіряють ступінь забруднення повітря в районі загоряння.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищення бронетехніки армії РФ: Російські добровольці показали нове відео боїв на Бєлгородщині

вівторок, 19 березень 2024, 12:44

Бійці "Російського добровольчого корпусу", які воюють проти кремлівського режиму в РФ, опублікували 19 березня нове відео боїв у Бєлгородській області. Відповідний ролик з’явився в телеграм-каналі РДК, передають Патріоти України. Російські добровольці ...

Родичі теж не бідують: Ексначальник Самбірського районного ТЦК задекларував 6,4 млн грн, шість квартир та новий Lexus

вівторок, 19 березень 2024, 12:29

Колишній начальник Самбірського районного ТЦК та СП Сергій Бабич, звинувачений у набутті необґрунтованих активів, задекларував 1,8 млн грн зарплати у ТЦК та ще 4,6 млн грн інших доходів, повідомляють Патріоти України. Зазначається, що Бабич та його род...