У Німеччині невідомий вчинив стрілянину, є постраждалі

На даний момент поліція виключає терористичний слід в інциденті.

Фото: fdlx.comНа станції приміського залізничного транспорту Унтерфьорінг під Мюнхеном вранці у вівторок, 13 червня, невідомий зловмисник відкрив стрілянину, в результаті чого постраждали кілька людей, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляє DW, на вокзалі було розпочато масштабну поліцейську операцію. Будівлю вокзалу евакуювали. Поранена як мінімум одна людина, за попередніми даними - співробітник поліції. За даними телеканалу n-tv, мова йде про декілька постраждалих.

Крім мюнхенської поліції, в операції взяла участь і федеральна поліція. Як зазначає merkur.de, пізніше в поліції відзначили, що ситуація взята під контроль, злочинець затриманий і небезпеки для населення немає.

Повідомляється, що невідомий вистрілив в жінку-поліцейського при перевірці документів. Вона отримала важке поранення. Відзначається, що зловмисник вирвав зброю з рук поліцейського і відкрив безладну стрілянину. За попередніми даними, постраждали ще 4 людини.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...