У Німеччині людей збирались везти у дірявому літаку (фотофакт)

Пасажири літака, який увечері 21 травня мав вилетіти з Дюссельдорфа в Штутгарт, виявили дірку в обшивці.

Фото: gordonua.com

Рейс на замовлення авіакомпанії Air Berlin мав виконати літак ATR 72-500 італійської компанії Mistral Air, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Піднімаючись на борт, за півметра від заднього трапа пасажири помітили велику пробоїну й показали бортпровідникам. Проте екіпаж заспокоїв пасажирів і продовжував готуватися до зльоту.
Політ скасували тільки після того, як обурені пасажири стали відмовлятися летіти цим літаком.
"Як може така діра не впасти в очі капітана? Як це може бути, що персонал намагається вмовити пасажирів сісти в пошкоджений літак?.. Моя впевненість у безпеці польотів сьогодні значно постраждала", – написав у своєму Facebook один із пасажирів рейсу Роб Ерт.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...