У мережі з'явилось повне відео сьогоднішнього параду до Дня Незалежності в Києві

​У параді взяли участь 4500 військових: представники ЗСУ, Прикордонної служби, Нацгвардії та Національної поліції, а також ветерани АТО.

Крім цього, зазначають Патріоти України, по Хрещатику пройшли військовослужбовці держав-партнерів України: Великобританії, США, Канади, Грузії, Румунії, Молдови, Польщі, Естонії, Литви і Латвії (всього – 231 солдат).

Також на парад приїхали міністри оборони дев'яти країн світу і один заступник міністра оборони. Зокрема, був присутній глава Пентагону Джеймс Меттіс.

Зазначимо, що сьогодні в центрі Києва можна відвідати виставку сучасної військової техніки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Йде під воду єдиний завод бронемашин РФ! Наступу кінець? Бійці РФ перестріляли своїх в Бердянську

середа, 17 квітень 2024, 2:35

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо затоплення єдиного у Росії військового заводу з вироблення і модернізації бойових машин піхоти. Мова йде про «Курганмашзавода», який незабаром ризикує опинитися під водою. Воче...

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...