У мережі нагадали інтерв'ю Володимира Кличка 20-річної давнини (відео)

Ще у 1998 році він визначив свою патріотичну позицію.

Скріншот.

У мережі з'явилося раритетне інтерв'ю українського боксера Володимира Кличка, фрагмент якого опублікований на YouTube-каналі Boxing.ua, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час інтерв'ю український боксер поділився думкою про можливу зміну громадянства. "Нас часто запитують: хлопці, а чому ви не приймаэте німецьке громадянство, адже ви стільки часу перебуваєте у Німеччині?

Я українське громадянство не проміняю на будь-яке інше! Та людина, яка знаходиться в іншій країні, не на своїй батьківщині, в цій країні є іноземцем. І до нього відповідне відносяться. До мене ставляться не як до іноземця. До мене ставляться як до українця ", - сказав Кличко.

"Є люди, які поміняли громадянство. Публіка, яка вболіває за такого спортсмена, з докором дивиться, коли піднімається німецький прапор, хоча той угорець або поляк. Мене сприймають як українця. І мій український патріотизм подобається німцям", - додав легендарний боксер.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...