"У мене вкрали паспорт": Саакашвілі зробив гучну заяву

​Співробітники Національної поліції вилучили паспорт екс-голови Одеської обласної державної адміністрації, лідера політичної партії "Рух Нових сил" Міхеїла Саакашвілі в пункті пропуску "Шегині".

Про сам політик заявив журналістам на брифінгу у Львові, передають Патріоти України.

За його словами, він перейшов польський кордон з легальним українським документом, який проштамповали польські прикордонники.

"Прийшов до українців, як передбачає закон, дав паспорт, щоб вони відмовили або прийняли, а вони сказали: "Ми ваш паспорт брати не будемо", - розповів він.

Саакашвілі заявив, що українська сторона відмовилася прийняти заяву від нього про додатковий захист в пункті пропуску "Шегині", після чого натовп "вніс його на руках до України", а паспорт він залишив в автобусі.

"Прийшла поліція, обшукала автобус і вкрала мій паспорт", - сказав він.

При цьому, Саакашвілі заявив, що у нього "немає ніяких таємних планів" і він має намір незабаром почати "їздити по країні і говорити з людьми".

"Я повернувся в Україну, щоб піти в суд і захистити свої права. Я повернувся в Україну, тому що я вважаю, що у мене є обов'язки. Я готовий без будь-якої патетики віддати життя за цей народ", - заявив він.

Він також назвав своє перебування в Україні легальним.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...