У Лондоні стався черговий підступний кислотний напад, є постраждалі (відео)

​Вчора ввечері в столиці Британії невідомі облили кислотою двох молодих людей. Волаючи від болю, вони забігли в перший-ліпший магазин. Продавець дав їм води і викликав поліцію.

Постраждалі вилили на себе пару десятків великих пляшок води. «З обличч хлопців шкіра сходила шарами! - кажуть очевидці. - Одяг розчинився ». Коли з'явилися поліцейські і пожежні, на жертвах нападу залишилися тільки труси, передають Патріоти України з посиланням на «Дейли мейл».

Поліція з'ясовує, що сталося. Постраждалі - бенгальці. Британські ЗМІ повідомляють, що це вже третій подібний напад в Лондоні за два тижні. Перший був зафіксований 13 липня. В цілому постраждали вже вісім чоловік, включаючи бенгальців.

Кислоту та інші отруйні рідини, які вільно продаються в магазинах, почали активно використовувати підліткові вуличні банди. Найчастіше вони нападають на кур'єрів, що доставляють різні товари, щоб заволодіти їх мопедами, грошима, цінними речами. Один з членів такої злочинного угруповання погодився пояснити журналістам, чому вони використовують пляшки з отруйними речовинами.

Їх придбання, зберігання, носіння не заборонено законом. Поліція не може затримати людину з такою пляшкою. А ось з ножем, кастетом, вогнепальною зброєю заарештує обов'язково. Кинувши пляшку з відстані в кілька метрів, можна легко влучити в намічену жертву, при цьому атакований навіть не відчує небезпеки.

Напади в Лондоні призвели до того, що багато служб доставки були змушені відмовитися від обслуговування клієнтів у вечірній час. Кур'єри вимагають посилити заходи безпеки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...