У Лондоні люди отруїлись невідомим газом

​Медики госпіталізували вісім осіб через отруєння невідомим газом на південному сході Лондона.

У повідомленні міської служби охорони здоров'я наголошується, що в якості запобіжного заходу з району інциденту були евакуйовані ще 12 осіб, передають Патріоти України.

На місце події прибуло п'ять пожежних розрахунків, карети швидкої допомоги і поліція. Пожежники і співробітники групи хімічного захисту з'ясовують причину інциденту.

За словами пожежників, первинний огляд не виявив слідів токсичних газів у повітрі. Як відзначили слідчі, за попередніми даними, стався витік газу. За даними правоохоронних органів, отруєння не стали результатом зловмисних дій.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...