У китайців вже майже готовий до битви гігантський бойовий робот (відео)

Перший в світі бій гігантських роботів пройде вже в серпні, битимуться американський MegaBots і японський Kuratas. Китайський монстр готовий скласти конкуренцію.

Скріншот

Китайський робот названий «Королем мавп» (Monkey King), і це ім'я підібрано не для красного слівця в описі гіганта. Зовнішні подібності між Monkey King і горилою видно неозброєним оком, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Робот стоїть на чотирьох ногах, має характерний вигин спини та підняту голову. Цікаво, що Король мавп здатний змінити форму і стати антропоморфних. При цьому, яку б форму не тримав робот - в ньому завжди є місце для водія, окрема і захищена кабіна пілота.

На відміну від уже створених і стали популярними гігантських роботів, у Monkey King дещо не традиційний підхід до зброї. Тоді, коли американський і японський роботи прагнуть використовувати звичні гармати, у «Короля мавп» в запасі є і власні кулаки, і масивна залізна палиця.

Вага Короля мавп досягає 4 тонн, а на його збірку пішло всього два місяці, що порівняно мало. ж зараз відомо, що Monkey King братиме участь в боях гігантських роботів, але коли це трапиться ще невідомо.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...