У Китаї археологи знайшли рештки велетнів

​В ході експедиції вчені виявили останки, які належали досить високим для свого часу людям. За попередніми оцінками археологів, їх зріст сягав двох метрів.

"Ми прийшли до такого висновку після вивчення кісток. За життя вони, безсумнівно, були ще вище. Думаю, така статура пояснюється наявністю рясних джерел харчів, до яких ці люди мали доступ", - розповів співробітник Шаньдунського університету Фан Хуей, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Люди, останки яких виявили археологи, жили на території сучасного Китаю близько 5 000 років тому. Відзначається, що розкопки в цій області ведуться з 2016 року.

Фахівці вважають, що витягнуті останки належать представникам культури епохи неоліту Луншань, що в давнину населяли басейн річки Хуанхе.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...