У Києві знайшли та врятували собаку без очей (фото)

​Собаку дістали з ями, яка залишилася на місці зруйнованого льоху на вулиці Котовського, 31.

Фото: dtp.kiev.ua

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на dtp.kiev.ua.

Що талось

Як потрапила собака в яму, незрозуміло. Можливо, її хтось викинув спеціально. Собаку назвали Ванга. При обстеженні в ветклініці виявилося, що її очні яблука повністю відсутні, ніби їх акуратно вирізали. В очницях немає запальних процесів, вони не болять. Але собака не поводиться так, ніби все життя була сліпою. Вона не орієнтується в просторі, вдаряється об стіни, кудись біжить.

Крім відсутності очниць, собака виснажена, але ніяких інших серйозних ушкоджень у неї немає. Зараз волонтери шукають куратора або господаря для Ванги.

Що примітно, за останні два тижні це третя сліпа собака, яку знайшли за цією адресою. У першої собаки очі були просто незрячі (катаракта або хімічний опік). Причина сліпоти другої собаки невідома.

Як допомогти

Якщо ви готові доглядати за Вангой або стати її господарем, пишіть адміністраторам групи dtp.kiev.ua у Facebook.

Також волонтери шукають свідків, які проживають на вулиці Котовського, і які могли б пояснити причину регулярної появи за однією адресою сліпих собак з різними причинами сліпоти.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...