У Києві кров, а він веселився: Кравчук розповів, що робив Янукович у ніч побиття студентів на Майдані

Екс-президент також розповів, що у той вечір дехто підспівував Януковичу.

Фото:  УНІАНЯнукович в ніч на 30 грудня 2013 року, коли на Майдані «Беркут» побив студентів полював разом із першим очільником держави – Леонідом Кравчуком. Про це розповів сам Кравчук в інтерв’ю виданню «Гордон», повідомляють Патріоти України.

«... обстановка була складною, і ми вже знали, що на Майдані збираються студенти. Коли закінчилося полювання, ми пішли вечеряти, співали пісні ... як це називається, коли по телебаченню співають? .. », - розповів Кравчук, додавши: «Віктор Федорович завжди співав караоке. У нього був хороший голос ... Розумієте, тоді на Майдані ще не було конфлікту. Тільки прийшли студенти».

Януковича зачитали його лист до Путіна з проханням ввести війська в Україну Кравчук також розповів, що всі підспівували Януковичу. «Я не пам'ятаю, які пісні ... Всі сиділи, деякі, у кого був голос або настрій, підспівували. Ну це тривало недовго. Вечеря скільки триває? До години? Це вже кінець полювання, повечеряли - і поїхали.

Можливо, хтось і залишався, не знаю. Але факт його термінового повернення до Києва - це було при мені», - сказав Кравчук. Кравчук також заявив, що у той вечір до Януковича хтось підійшов і попросив його вийти.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...