У кривавій аварії загинув екс-чемпіон світу з боксу (фото, відео)

Про подію повідомило видання "BoxingScene".

Фото: apostrophe.ua

У Мексиці в своєму рідному місті Сонора в автокатастрофі загинув колишній чемпіон світу за версією WBA у другій найлегшій вазі Давид Санчес, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Також загинув брат спортсмена.
Аварія сталася вранці 18 травня. Боксер їхав разом з братом і потрапив в ДТП на своєму "Ford Fusion".
Санчес володів титулом з січня 2014 по вересень 2015 року. Останній свій поєдинок він провів 7 квітня проти Вікторіана Нуньєса і здобув перемогу.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...