У Кременчузі надокучливого купальщика сміливо відлупцював гоноровий лебідь (відео)

Кременчужанин, который пришел в Городской сад помыться, подрался с лебедем Гришей. Об этом сообщил Виталий Дедюрин, руководитель коммунального предприятия "Городской сад".

Лебідь ГришаЗа його словами, чоловік пішов митися в озеро через те, що у нього вдома відключили воду, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.


"Не звертаючи уваги на зауваження відвідувачів, чоловік роздягнувся, переліз через огорожу озера і став намилюватися. Після цього ідіот поплив до лебедям.

Лебідь Гриша, відстоюючи свою лебедину сім'ю, намагався захищатися, але чоловік схопив його за шию і намагався втопити, навалившись на нього всім тілом. Все це проходило на очах безлічі людей, в тому числі і дітей.

Між ними зав'язався справжній бій. Невідомо, чим би це все закінчилося, якби на крики про допомогу неадеквата не поспішив чоловік, який і врятував правопорушника", - написав Дедюрін.

Слід зазначити, що це не перший випадок, коли знаменитий лебідь Гриша захищає свої володіння. Так, в березні, коли комунальник виловлював спеціальним інструментом сміття з озера, підплив до нього лебідь почав активно його виганяти з території.

Відео конфлікту лебедя з комунальником з'явилося на каналі КП "Міський сад" в YouTube.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 10:03

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. Проце...

Після провалу на диво вчасно завітала смерть: Колишній російський військовий і його дружина-киянка організовували в Європі диверсії під керівництвом ГРУ, - The Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 9:32

Колишній російський військовий Микола Шапошников і його дружина Олена, родом з Києва, допомагали Головному розвідувальному управлінню Росії організовувати диверсії в Європі, ділиться даними розслідування The Insider . Шапошникови - громадяни Чехії, я...