У Італії викрили місцевого "Остапа Бендера"

Італійська поліція викрила чоловіка, який довгий час видавав себе за принца Чорногорії.

Фото: facebook.com/Stefan-Cernetic57-річний італієць з Турина Стефан Цернетіч (Stefan Cernetic) успішно видавав себе за королівську особу, і це з урахуванням того, що Чорногорія не була монархією з часу закінчення Першої світової війни, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Незважаючи на цей факт, шахрай обертався у вищому суспільстві, спілкувався зі знаменитостями, відомими політиками, бізнесменами. Він насолоджувався принадами розкішних курортів і готелів.

На його сторінці в Facebook Stefan Cernetic багато фотографій з італійськими політиками, кардиналами, членами королівської сім'ї Монако і Памелою Андерсон.

Все эти люди верили, что общаются с рыцарем и принцем, который оказался щедр на раздачу разного рода фиктивных титулов.

Зокрема, Памели Андерсон він дарував титул імперської графині.

Відомо, що розслідування почалося в серпні 2016 року, коли менеджери готелю в Фазано пред'явили рахунок посольству Чорногорії в Італії, виконуючи вказівки фейкового принца.

У відповідь МЗС Італії розіслав всім правоохоронним органам на території країни фото Чернетіча і його товариша. Карабінерів, зокрема, попередили, що в готель 57-річний чоловік приїхав на мерседесі з прапорцями Чорногорії і наклейками дипломатичного корпусу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...